Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

«Πλημμύρισε» το Ο.Α.Κ.Α. με Γλυκανεριωτάκια!

Eντυπωσιακή ήταν η παρουσία 170 γονέων και παιδιών όλων των ηλικιών των τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών, το περασμένο Σάββατο, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και την Δόξα Λευκάδας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπίν συμφωνίας των διοικούντων τον σύλλογο των Γλυκών Νερών  με το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ Α.Ε.Κ., το οποίο και τους χορήγησε δωρεάν προσκλήσεις, διαθέτωντας παράλληλα μια ολόκληρη κερκίδα αποκλειστικά για τα παιδιά.

Την κερκίδα όπου είχαν καθίσει τα παιδιά από τα Γλυκά Νερά, πλησίασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους οι παίκτες της ΑΕΚ Michael Dixon, Nikola Ivanovic, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Randall Falker οι οποίοι ήταν στην αποστολή του αγώνα καθώς και οι διεθνείς Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Μαυροειδής που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Η εμπειρία του Ολυμπιακού Σταδίου, η φωτογράφηση με τους παίκτες, η παρακολούθηση του αγώνα κυριολεκτικά σχεδόν μέσα στο παρκέ, ήταν μια μοναδικά πρωτόγνωρη και απολαυστική διαδικασία για τα παιδιά.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή ήταν η ομαδική πανηγυρική κραυγή παιδιών και μεγάλων «1-2-3- ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ» που ακούστηκε δυνατά σε όλο το στάδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.