Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ακόμια μια κακή διαιτησία εις βάρος του Α.Ο. Γλυκών Νερών μέσα στην έδρα του

«Βράζει» η διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου, όπου η φιλοξενούμενη ομάδα παρά την κακή της απόδοση, «γύρισε» το παιχνίδι με την βοήθεια της διαιτητού και κέρδισε την ομάδα των Γλυκών Νερών με 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Στο 58’ ο Βάρδας με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0 και στο 75’ ο Γάσπαρης με κοντινό πλασέ αιφνιδίασε σημειώνοντας το 2-0.

Οι Λαυριώτες, αντέδρασαν αναιμικά με την είσοδο των Ράπαϊ και Μπουγατσιά στον αγώνα και βρήκαν την ευκαιρία στο 78' να μειώσουν, όταν ο Κοντογιάννης κτύπησε φάουλ και ο Μπουγατσιάς με κεφαλιά σκόραρε (2-1).

Παρ’ ότι δεν φαινόταν να έχουν κάποια υπεροχή, οι παίκτες του Ολυμπιακού Λαυρίου ισοφάρισαν στο 85' με κοντινό σουτ από πλάγια του Ράπαϊ, μετά από προσωρινή απόκρουση του Μερκούρη σε σουτ του Γκαβασιάδη (2-2).

Στο 89’ η διαιτητής ξεγελάστηκε από τον Μπουγατσιά, που έπεσε εντός περιοχής χωρίς σχεδόν να υπάρχει επαφή με αμυντικό, κι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα μετά από 4 περίπου λεπτά (λόγω διαμαρτυριών) ο Γκαβασιάδης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Στις διαμαρτυρίες απεβλήθη ο Δογάνης, κι επικράτησε μεγάλη ένταση.

Οι παράγοντες του Α.Ο. Γλυκών Νερών προστάτευσαν στο τέλος την κ. Αντωνίου, από οπαδούς που της επιτέθηκαν με αφορμή την διαιτησία της.

Α.Ο. Γλυκών Νερών (Παπαδάκης): Μερκούρης, Ρέκα (76’ Συμβουλίδης), Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης, Δογάνης, Λαναράς.

Ολυμπιακός Λαυρίου. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος (74’ Μπουγατσιάς), Τσίκλος, Χόρτσας, Έλενας, Μουστογιάννης, Γκαβασιάδης, Μ. Καραγιάννης (70’ Ράπαϊ).


Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γλυκών Νερών ανακοίνωσε πως θα απέχει από την ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 23/01.

Αναλυτικά:


«O A.O ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ εκφράζει την αγανάκτηση του, για τη διαιτησία του σημερινού μας αγώνα και επισημαίνει τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, οι οποίες δεν διασφαλίζουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία, με σοβαρή διοίκηση και είναι σίγουρο ότι δεν «βλέπουμε φαντάσματα», συνειδητοποιώντας ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Γι’αυτό, ζητάμε το αυτονόητο : την διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες 50 – 50, όπως επισημαίνουν και άλλα Σωματεία, ώστε πρωταγωνιστές να είναι αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές και όχι σφυρίγματα που κρίνουν αποτελέσματα.

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, διαμαρτυρόμενος για τα παραπάνω, δεν θα συμμετάσχει στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ στις 23/01 και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες και αποφάσεις που θα λάβει στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.