Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Υπό την αιγίδα του Μουσείου Βορρέ η έκθεση αγιογραφίας «Γέννηση-Αναγέννηση»

Αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Ομαδικής Εκθεσης Αγιογραφίας γνωστών, αξιόλογων Αγιογράφων, με τίτλο «Γέννηση-Αναγέννηση» στο πλαίσιο 3ήμερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, στην Πλατεία Κολωνακίου στο Κολωνάκι.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Βορρέ και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού και Προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, κ. Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Κατά την τέλεση των εγκαινίων, στο πιάνο θα καθίσει ο Πρωτοψάλτης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής Γρηγόρης Κακούρης, ο οποίος θα ψάλλει Βυζαντινούς, εορταστικούς ύμνους.

Παράλληλα, τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ. ο Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Καθηγητής Δραματικής Τέχνης Πάρις Κατσίβελος, στο Θεατροποιημένο Αναλόγιο Διαδρομές, σκηνοθετεί, επιμελείται και ερμηνεύει τα δύο κεφάλαια «Ο Γέρων Παϊσιος» και «Ο Πατήρ Πορφύριος» από το βραβευμένο του βιβλίο με τίτλο: «Με Πυξίδα το Φως».

Την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 8μ.μ. θαα γίνει η παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Κασαμπαλάκου, «Ο Αυγερινός», μιάς μουσικής αφήγησης για τον αυτισμό και την αγάπη.

Θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία στις 9:30 μ.μ. με τη Μαριάννα Ελευθερίου στο βιολί και την Τατιάνα Σίνκεβιτς στο πιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.