Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πόσο κόστισε το άναμα των δέντρων σε Παιανία & Γλυκά Νερά

Δεν έχουν σταματημό οι υπερφίαλες και προκλητικές σπατάλες στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, οι οποίες επιβαρύνουν τον δημοτικό κορβανά με αρκετές χιλιάδες ευρώ, σε μία περίοδο που η ελληνική κοινωνία και κατ' επέκταση η τοπική, υποφέρουν.

Μετά τα 10 χιλιάδες ευρώ, για την προμήθεια Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, η δημοτική αρχή, διέθεσε με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σε εταιρία που εδρεύει στην Καισαριανή, το ποσό των 4.960 ευρώ, για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που δεν υπερέβη τις τρείς ώρες και αφορούσε τις φωταγωγήσεις των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων, στην Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου των Γλυκών Νερών και στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας, την περασμένη Παρασκευή και το περασμένο Σάββατο αντίστοιχα. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, που έλαβε και τη σχετική απόφαση, είχε προϋπολογίσει τη δαπάνη για την παραπάνω εκδήλωση στα 7.055 ευρώ!

Το πρόγραμμα αφορούσε παράσταση ξυλοπόδαρου και ζογκλέρ με φωτιές, παρουσία Αγίου Βασίλη που φωτογραφιζόταν με τα παιδιά και κινητού συντριβανιού σοκολάτας.

Η νέα αυτή διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, γεννά πάρα πολλά ερωτήματα, όταν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε άλλους Δήμους δεν υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ!

Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ


Ετοιμάζουν νέα σπατάλη-Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π


Παρά το γεγονός πως φέτος, μόνο για τον εορτασμό των Χριστουγέννων (στολισμός-φωταγωγήσεις) έχουν δαπανηθεί περίπου 15 χιλιάδες ευρώ, η δημοτική αρχή δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει σε αυτό το ποσό.

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών και ετοιμάζεται να λάβει απόφαση διάθεσης ενός ποσού το οποίο θα υπερβένει τα 10 χιλιάδες ευρώ, για να φέρει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που λειτούργησε και πέρυσι στο Δήμο για δύο ημέρες και έκανε βόλτα μικρούς και μεγάλους περιμετρικά των δύο δημοτικών ενοτήτων.

Και αυτή η υπηρεσία μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί υπερτιμολογημένη, όταν στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, για την ίδια εκδήλωση και για μεγαλύτερη μάλιστα κάλυψη απόστασης από το τρενάκι, θα διατεθεί το ποσό των 3.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.