Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Το πάλεψε ο Παμπαιανικός,,,αλλά..

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Παιανίας μπήκε δυνατά, η ομάδα των Καλυβίων, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στην επιβλητική νίκη.

Ο Παμπαιανικός του Ηλία Τριανταφύλλου, όπως γράψαμε και παραπάνω, κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με τον Γιαμά. Τα Καλύβια έβγαλαν χαρακτήρα ωστόσο από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν στο γήπεδο και πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-4! Ο Μάτι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ο Σκέρντι με κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ ο Μάτι με πλασέ πέτυχε (με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα) το 1-3. Η Παιανία μείωσε με τον Παρθένη, αλλά ένα γκολ του Ντίνου στο 45' ουσιαστικά... αποτελείωσε τους γηπεδούχους για το 2-4.

Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός παρότι το πάλεψε δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά και ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όλα τελείωσαν όταν ο Σκερντι Πλάκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-5 (ωραίο σουτ εκτός περιοχής). Ο Παμπαιανικός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο φινάλε τραυματίστηκε ο Γιαμάς και οι γηπεδούχοι είχαν κάνει όλες τις αλλαγές τους.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος, Βάλλας

Παμπαιανικός: Μεσινέζης, Μπρέγιαννης, Φράγκου (46' Πίττας), Ξεφτεράκης, Χατζής, Σωτήρη, Παρθένης, Δούβος (70' Νούσης), Αντωνόπουλος (60' Κατσικώστας), Τσιγάρας, Γιαμάς.

Π.Α.Ο. Καλυβίων: Κόλλιας, Πασχάλης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος Φάνης, Χασουράκης, Κετέογλου, Ντίνος (60' Καρελιώτης), Μάτι, Οικονομίδης, Ζατσελάρι (77' Οικονομίδης Αντώνης), Σκέρντι Πλάκα (82' Τραϊτοράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.