Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Παμπαιανικός-Αφιδναϊκός 0-1

Η κακοδαιμονία του Παμπαιανικού δεν λέει να ξεπεραστεί!

Παρά την πεσμένη ψυχολογία της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού ο προπονητής της παραιτήθηκε λίγο πρίν τον αγώνα για προσωπικούς λόγους, Ο Παμπαιανικός έχασε για ακόμη μια φορά πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα του, παρά το γεγονός πως είχε πολλές και καλές ευκαιρίες να σκοράρει τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.

Η ομάδα της Παιανίας στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία αλλά ο τερματοφύλακας Μορφονιός αναδείχθηκε προσωπικότητα του παιχνιδιού με 3 εντυπωσιακές και δύσκολες αποκρούσεις. Στις αντεπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι και στο 44’ ο Καραγιάννης κέρδισε (τραβηγμένο) πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο Γιάννης Νικολάου (0-1).

Ο Παμπαιανικός στο β’ μέρος δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά γκολ δεν πέτυχε! Έτσι, ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη…

Πολύ «λίγος» ο διαιτητής Τριγάζης για τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Καλοί οι βοηθοί Κάλλης και Κουλοχέρης.

Παμπαιανικός (Τριανταφύλλου): Μεσηνέζης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Ξεφτεράκης (80' Φράγκου), Πήττας, Παρθένης, Δούβος, Δημήτρουλας (70' Λοτσάρης), Μπεχάρι, Τσιγάρας, Γιαμάς.

Αφιδναϊκός (Καναβογιάννης): Μορφονιός, Μπεκάι, Ρόιμπας, Δήμας, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου, Έσι Άλι, Γκιόλλα, Τσαλίδης (75' Κουτσούκος), Καραγιάννης, Ζουβερέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.