Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ανάβει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Παιανία & Γλυκά Νερά ο Δήμος

Mε το σύνθημα: «Κάτω απ’ το φως των αστεριών, ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στις πόλεις του Δήμου μας», Ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, προσκαλεί τους δημότες στις εκδηλώσεις φωταγώγησης των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων που θα στηθούν στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας και στην Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου Γλυκών Νερών.

Το πρόγραμμα των παραπάνω εκδήλωσεων και στις δυο δημοτικές ενότητες, περιλαμβάνει ένα πλούσιο τρίωρο εορταστικό πρόγραμμα μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου μια ομάδα από επαγγελματίες ανιματέρ -εμψυχωτές θα πραγματοποιήσουν ένα εντυπωσιακό show για τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα την εκδήλωση θα πλαισιώνει η Δημοσθένειος Φιλαρμονική Ορχήστρα και η παιδική χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκών Νερών «Η ΓΕΝΟΒΕΦΑ», με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου στα Γλυκά Νερά, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 και η δεύτερη, την επομένη, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, την ίδια ώρα στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.