Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. Γλυκών Νερών - Κεραυνός Κερατέας 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η χθεσινή (4/12) αναμέτρηση του ΑΟ Γλυκών Νερών με τον Κεραυνό Κερατέας. Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ήταν ένα ματς όπου τόσοι οι γηπεδούχοι του Αλβέρτου Παπαδάκη όσο και οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Μακροδημήτρη είχαν τα καλά τους διαστήματα, άρα το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο.

Η ομάδα των Γλυκών Νερών μπήκε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και είχε δύο επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Χαντζάρα. Μετά το 25' ο Κεραυνός προσαρμόστηκε στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ισορρόπησε. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Α.Ο. Γλυκών Νερών ο Γιαννούλης, που ανέτρεψε τον Ντε Ντέους εκτός περιοχής κι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης.

Στην επανάληψη οι Κερατιώτες έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Ο Κεραυνός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 70' από φάουλ του Κακαρά (η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Μιχελή πριν σταματήσει στο οριζόντιο). Οι παίχτες του Α.Ο. Γλυκών Νερών, έκλεισαν καλά τους διαδρόμους, ήταν καλά στημένα στο μισό γήπεδο και έβγαλαν δύο – τρεις καλές επιθέσεις στην επανάληψη όπου θα μπορούσαν να κάνουν την ζημιά.

Διαιτητές: Δραγάτης, Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης

Α.Ο. Γλυκών Νερών: Μερκούρης, Συμβουλίδης, Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Κορώνης (75' Ρέκκα), Νάνος, Δογάνης (90' Γάσπαρης), Λαναράς (91' Μανιός).

Κεραυνός Κερατέας: Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα (30' Κώτσος), Ξένος, Βαγγελή, Μπρότσι (75' Μαγγανάς), Κακαράς, Μουσαράι (60' Γκόντζος), Ντε Ντέους, Νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.