Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Πρώτα τα «βύθισαν» στο σκουπίδι και μετά τα βράβευσαν

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Παιανίας στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης, έλαβε χώρα χθές το βράδυ η ετήσια γιορτή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Παιανίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν οι συγγενείς των νεαρών αθλητών, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι του συλλόγου για την άριστη αθλητική παρουσία και τις σημαντικότατες διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και οι πιο μικροί για την παρουσία τους στις διοργανώσεις της ηλικιακής τους κατηγορίας.


Παρούσα η δημοτική αρχή η οποία και απένειμε τα βραβεία, η ίδια δημοτική αρχή, που γέμισε με κλαδιά, μπάζα και παντός είδους απορρίμματα την έδρα του συλλόγου, το «Σπίτι του Βόλεϊ», αναγκάζοντας τα παιδιά να προπονούνται ανάμεσα στους σωρούς, θέτοντας σε σοβαρότατο κίνδυνο την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Η ίδια δημοτική αρχή, που ενώ καθάρισε τον περιβάλλοντα ασφαλτωμένο χώρο του σταδίου, επειδή αυτό της επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές, δεν έκανε το ίδιο με το πίσω μέρος των κλειστών όπου τρέχουν τα παιδιά και η κατάσταση του οποίου είναι σήμερα όπως ακριβώς απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Κακώς λοιπόν η δημοτική αρχή δεν βράβευσε με ειδικό βραβείο αυτά τα παιδιά για την επίμονη και την προσήλωση στον στόχο τους που οδήγησε σε διακρίσεις, κάτω από τις άθλιες συνθήκες προπόνησης που η ίδια τόσο απλόχερα τους παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.