Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η αίτηση για χρηματοδότηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών

Απέρριψε η Περιφέρεια Αττικής, την πρόταση που της είχε υποβληθεί από το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών τον περασμένο Ιούνιο, για χρηματοδότηση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο, συνολικού κόστους 117 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση, την οποία υπογράφει η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, η αίτηση του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, αν και αξιολογήθηκε θετικά, απορρίπτεται λόγω αδυναμίας ένταξης της στον άξονα προτεραιοτήτων με τίτλο «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων –Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» του Π.Ε.Π. «ATTIKH» 2014 – 2020, λόγω εξάντλησης της συνολικής προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης της Πρόσκλησης.

Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Σημασία έχει άν συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού παντοπωλείου πρός τους ραγδαία αυξανόμενους αριθμούς φτωχοποιημένων και ¨"ωφελούμενων" συμπολιτών μας....Επίσης να υπενθυμίσουμε πως για αυτή την ζοφερή πραγματικότητα ευθύνονται οι μνημονιακές πολιτικές που ασκούνται απο τις κυβερνήσεις του γερμανικού προτεκτοράτου (Ελλάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 6/7/2016....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 217/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15/1/2017 ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.