Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζεται το...ρεσιτάλ σπατάλης στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Π.

Προκαλεί πλέον το κοινό αίσθημα η αλόγιστη σπατάλη και οι υπερτιμολογήσεις υπηρεσιών, οι οποίες συντελούνται κατ' εξακολούθηση από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών και δεν έχουν προηγούμενο, όχι μόνο στα χρονικά του Δήμου, αλλά και κανενός άλλου Δήμου στην Ελληνική Επικράτεια!

Μετά τα περίπου 5 χιλιάδες ευρώ για την διαδικασία της φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Παιανία και Γλυκά Νερά και τα 13.640 ευρώ για την ενοικίαση του...«μαγικού» τρενακίου των Χριστουγέννων, (Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ του Δήμου, συνεδρίασε και πάλι, εγκρίνοντας και αυτή τη φορά τη διάθεση πρωτοφανών ποσών για εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στις δύο δημοτικές ενότητες την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δύο θεατρικών παραστάσεων αφηγηματικού χαρακτήρα, κατά την διάρκεια των οποίων, ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, θα διάβασει αποσπάσματα από έργα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και οι οποίες θα κοστίσουν στο Δήμο συνολικά 7.285 ευρώ! Η ίδια εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία, δεν ξεπέρασε την μίαμιση ώρα σε διάρκεια και είχε στοιχίσει στο Δήμο 2500 ευρώ!

Μόλις πρίν από 14 ημέρες, ο Δήμος Χαλανδρίου, ανέθεσε στην εταιρία που εκπροσωπεί τον ίδιο ηθοποιό, την διενέργεια της ίδιας ακριβώς παράστασης με μόλις 2000 ευρώ! (Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ). Δημιουργείται όπως είναι φυσικό το εύλογο ερώτημα: «Γιατί οι δύο παραστάσεις στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, αντί να κοστίζουν 4000 ευρώ, με βάση το παράδειγμα του Δήμου Χαλανδρίου, κοστίζουν 7285, δηλαδή 3285 ευρώ παραπάνω;;».

Αποφασίστηκε επίσης, η πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης για παιδιά, με τίτλο «Χριστούγεννα στο χωριό με το στρουμπουλό τερατάκι», με προϋπολογιζόμενη δαπάνη 5580 ευρώ για δύο παραστάσεις διάρκειας 45 λεπτών, στο 1ο Δημοτικό Γλυκών Νερών και στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

Εδώ κι αν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση εξωφρενικής υπερτιμολόγησης όταν πρίν από 12 ημέρες, ο Δήμος Ελευσίνας, ανέθετε στην ίδια εταιρία, την διενέργεια της ίδιας ακριβώς θεατρικής παράστασης, με μόλις 620 ευρώ!!! (Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ).

Δείτε την απόφαση του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π για την εκδήλωση του κ. Μάινα πατώντας ΕΔΩ 

 

Δείτε την απόφαση του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π για την παιδική θεατρική παράσταση πατώντας ΕΔΩ 


Και το αποκορύφωμα:

Ανέθεσαν σε εφημερίδα αμφιλεγόμενου αναγνωστικού κοινού, που εδρεύει στη Νέα Μάκρη, την προβολή των παραπάνω εκδηλώσεων με το ποσό των 920 ευρώ για μόλις δύο σελίδες!! (Δείτε την απόφαση πατώντας ΕΔΩ).

Στα... «σκαριά» επίσης βρίσκεται η πρόσληψη Αγίου Βασίλη, ο οποίος θα επισκεφθεί τα σχολεία του Δήμου και θα μοιράσει σοκολατάκια στα παιδιά, αμοιβόμενος για αυτή την υπηρεσία με 1800 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.