Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Καθιερώνονται στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών τα «Αριστεία Αθλητισμού»

Την καθιέρωση σε ετήσια βάση ειδικής εκδήλωσης με σκοπό να τιμώνται οι αθλητές και οι προπονητές των αθλητικών συλλόγων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών για τις εκάστοτε διακρίσεις τους κάθε χρονιά, αποφάσισε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών.

Η ανάγκη καθιέρωσης της προαναφερόμενης εκδήλωσης, η οποία θα έχει τίτλο: «Αριστεία Αθλητισμού» και θα κάνει...«πρεμιέρα» στις αρχές του 2017, πρόεκυψε μετά τις κορυφαίες επιδόσεις και την κατάκτηση Ολυμπιακών Μεταλλίων στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας από τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Άγιος Χριστοφόρος» Παιανίας αλλά και από τις σημαντικές διακρίσεις σε Διεθνές, Πανελλήνιο και Περιφερειακό Επίπεδο αθλητών συλλόγων του Δήμου.

Τα «Αριστεία Αθλητισμού», σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π., κ. Παναγιώτη Σιδέρη, έχουν ως στόχο να αποτελέσουν κίνητρο για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην Παιανία και τα Γλυκά Νερά, να γίνουν ανταγωνιστικά και να πετύχουν ανάλογες με τις παραπάνω διακρίσεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.