Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Συγκινεί η «Θέτις» Βούλας στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του Χρήστου Παπαθανασίου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, από την ημέρα του αναπάντεχου θανάτου του υπαλλήλου του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών και πανελληνίας εμβέλειας προπονητή του βόλεϊ, Χρήστου Παπαθανασίου και η ομάδα που έμελε να είναι η τελευταία του, η Θέτιδα Βούλας, εξέδωσε ανακοίνωση.

 

Στην ανακοίνωση του συλλόγου της Βούλας αναφέρεται: 


«Πέρασε ένας χρόνος από εκείνο το βράδυ στις 19 Δεκεμβρίου και όχι δεν έφυγες, ούτε θα φύγεις από κοντά μας, αφού είσαι ο Άνθρωπος μας και αυτός που έβαζε πάντα την ομάδα πάνω από όλα. Η δική σου στάση θα σηματοδοτήσει το άμεσο μέλλον της οικογένειας σου, της Θέτιδας.

Χρήστο μας θα σε ευχαριστούμε πάντοτε για όλα, θα σε λατρεύουμε, δεν θα σε αφήσουμε ποτέ πίσω, θα είσαι για πάντα δίπλα μας, να μας δίνεις δύναμη και χαμόγελα να συνεχίσουμε το έργο σου και να το μεταφέρουμε στις γενιές που θα ενταχθούν στην οικογένεια μας.

Είναι η μεγάλη σου καλοσύνη που θα μας δίνει πνοή στα δύσκολα να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, καθώς αυτό που έχει σημασία στο τέλος πριν την αρχή είναι αυτό...η καλοσύνη που μένει...και οι νέες γενιές που έρχονται να αλλάξουν τον κόσμο».

Παράλληλα ανακοινώθηκε η διοργάνωση ενός τουρνούα προς τιμήν του εκλειπόντα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου 2017 στο Κλειστό της Βούλας, με διοργανώτρια και οικοδεσπότισσα ομάδα την Θέτιδα Βούλας και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Μαρκοπούλου και του Φ.Ο. Βριλησσίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.