Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Καθιζήσεις-διακοπές υδροδότησης-ταλαιπωρία και ένας Δήμος παρατηρητής

Οδός Νικηταρά
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά καιρούς, σε διάφορα σημεία της δημοτικής ενότητας Παιανίας από όπου έχει περάσει το έργο της κατασκευής δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων.

Οι κακοτεχνίες και η προχειρότητα με την οποία εκτελεί το έργο η εργοληπτική εταιρία, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μην αφήσουν πίσω τους σημάδια και με την πρώτη βροχόπτωση ή με κάποιο σπάσιμο αγωγού ύδρευσης, νερά λιμνάζουν, δρόμοι ανοίγουν στα δύο, δημιουργούνται καθιζήσεις και η εικόνα της Παιανίας, περισσότερο με πληγμένης από βομβαρδισμούς πόλης μοιάζει παρά με ειρηνικής.


Στην οδό Σπύρου Παπασπύρου στην Παιανία, κατόπιν βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, από την έντονη ροή των υδάτων στο σημείο, δημιουργήθηκε καθίζηση στο μόλις λίγων ημερών οδόστρωμα. Οι κάτοικοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με κάποιον υπεύθυνο του Δήμου για να αναφέρουν το πρόβλημα και να ζητήσουν τη λήψη μέτρων ασφαλείας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να κληθεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, ενημέρωσαν τους κατοίκους πως για να παρέμβουν θα πρέπει να γίνει έγγραφη καταγγελία στο Δήμο και στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οδός Σπ. Παπασπύρου

Από την παραπάνω βλάβη και από μία ακόμα κοντά στον Ιερό Ναό της Χριστού Γεννήσεως, διακόπηκε η υδροδότηση σε ένα πολύ μεγάλο τμήμα της πόλης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων, που απειλούσαν θεούς και δαίμονες, αφού και καμία ενημέρωση δεν είχαν, αλλά και καμία απολύτως εικόνα της κατάστασης.

Στην οδό Νικηταρά, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Παιανία, εξελίχθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό, με την μοναδική διαφορά, πως σε εκείνο το σημείο μετέβη κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, τα μέλη του οποίου κατέγραψαν την ζημιά, τοπόθετησαν ένα κώνο και έφυγαν, δημιουργώντας ερωτήματα για το τι θα γίνει τελικά με την αποκατάσταση της. Θα παρέμβει ο Δήμος ή απλά θα ενημερωθεί η εταιρία να «κουκουλώσει» την κακοτεχνία της με μία ακόμα κακοτεχνία που θα δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα στο εγγύς μέλλον..;;

1 σχόλιο:

  1. δεν ηρθε κανενα κλιμακιο του δημου για την καθιζηση 2 αυτοκινητα ηρθαν σε διαφορετικη χρονικη στιγμη με πορτοκαλι πινακιδες κυκλοφοριας οι ανθρωποι που κατεβηκαν βαλανε κορδελες και κωνο και φυγανε .....η τεχνικη υπηρεσια του Δημου ηρθε για μια βλαβη νερου που ετρεχε 5 μερες παρακατω στην αρχη της Νικηταρα ...για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν....δεν μπορω να σας στειλω φωτο με το νεο λουκ της καθιζησης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.