Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Παρέληφθησαν από το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών τα νέα απορριμματοφόρα

Στις εγκαταστάσεις του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας, στην θέση Παρακράτημα, φυλάσσονται εδώ και μερικές ημέρες, τα επτά (7) νέα απορριμματοφόρα που αγόρασε ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, έως ότου αποκτήσουν πινακίδες κυκλοφορίας και ενταχθούν στην μάχη της καθαριότητας στις δύο δημοτικές ενότητες.

Μπορεί ο συγκεκριμένος χώρος να μην είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, όμως από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου, αισθάνεται πως εκεί μπορούν να προφυλαχθούν καλύτερα. Άλλωστε τα αποτελέσματα όταν οχήματα του Δήμου, φυλάσσονταν σε δημοτικό χώρο, μπορούν κάλλιστα να φάνουν επάνω τους.

Τα νέα απορριμματοφόρα μάρκας «Μercedes», είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χωρητικότητας 16 κ.μ., ενώ πέρα από την ευελιξία τους και την ασφάλεια που παρέχουν στον οδηγό, είναι και αισθητά πιο αθόρυβα από τους...προκατόχους τους.



Στις πόρτες αναγράφεται όπως και πρίν η ένδειξη «Δήμος Παιανίας», όμως η διαφορά είναι πως πλέον η ίδια ένδειξη με...αρχαία όμως γραμματοσειρά και το λογότυπο του Δήμου θα... κοσμεί και τον κάδο του οχήματος.

Εκτός από τα απορριμματοφόρα, ο τομέας καθαριότητας του Δήμου αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα με δύο ημιρυμουλκούμενα οχημάτα σε σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσσας, έναν ανελκυστήρα μεταφοράς των ημιρυμουλκούμενων, μία υπερκατασκευή βυτίου με σύστημα πλύσης-πυρόσβεσης-κατάσβεσης, μία υπερακατασκευή πλυντηρίου κάδων και με δύο ανατρεπόμενες κιβωτάμαξες με γερανούς και αρπάγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.