Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

«Άλωσε» το Κορωπί ο Α.Ο. Γλυκών Νερών

Παίζοντας με ψυχή, καρδιά και με έναν σούπερ Λαναρά, ο Α.Ο. Γλυκών Νερών, κατέκτησε τρίποντο...«χρυσάφι», μέσα στο Κορωπί, σε αυτή την 16η αγωνιστική και παραμένει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Ο Α.Ο. Κορωπίου είχε μια ελαφριά υπεροχή στο Α' μέρος και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Μουτζακά. Στην επανάληψη, ο Α.Ο. Γλυκών Νερών, ανέβασε την απόδοση του και στο 57' είχε δοκάρι με τον Λαναρά.

Η υπεροχή των παικτών του Αλβέρτου Παπαδάκη, απέφερε καρπούς στο 62', όταν ο Γάσπαρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον Αντιπαριώτη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Λαναράς από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Πριν... κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι -που σε εκείνο το σημείο είχαν το μομέντουμ- πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τελείωμα του Νάνου, από προσπάθεια του Λαναρά (από το Κορωπί φώναξαν πως ο φορ των Γλυκών Νερών πήρε την μπάλα με το χέρι).

Ο Α.Ο. Κορωπίου του Γιάννη Μαγγίνα μετά την εξέλιξη αυτή και το 0-2, ανέβασε τις γραμμές του και τα έπαιξε όλα για όλα, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει ροντέο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μαστρογιάννη, στον οποίο ο Καταχανάκης είπε όχι με τρομερή επέμβαση, ενώ φώναξαν στο 65' για πέναλτι, για χέρι του Αλεξίου, με τον Αντιπαριώτη να λέει παίζετε.

Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε μια περίεργη φάση, όταν οι παίκτες του Α.Ο. Γλυκών Νερών σκόραραν με τον Γάσπαρη (κι ενώ ο Τζαφόλιας είχε σηκώσει την σημαία του για οφ-σάιντ), με τον Αντιπαριώτη να κατακυρώνει αρχικά το γκολ, προφανώς μη έχοντας δει τον βοηθό, αλλά εν συνεχεία να το... ακυρώνει. Από τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση αυτή. Το Κορωπί το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με φάουλ του Αλεξίου στο 88'.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Β., Κουτζιακουτζίδης

Α.Ο. Κορωπίου: Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (55' Βλάχος), Παπαδόπουλος (42' λ.τρ. Τογιάλι), Αλεξίου, Κάλλης, Μέγας, Μπανάι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (70' Σεϊτάι).

Α.Ο. Γλυκών Νερών: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου (75' Γιαννούλης), Τσάνι, Βατίστας, Βάρδας, Γάσπαρης (87' Στίσι), Κλονάρης, Γεωργάκας, Νάνος (90' Ρέκα), Λαναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.