Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Εντυπωσιακή παρουσία της Παιανιώτικης Ξιφασκίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

Εξέπλησε θετικά και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του αθλήματος της ξιφασκίας στην Παιανία, η καθόλα εντυπωσιακή παρουσία των αγοριών και κοριτσιών, αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Ομίλου Αρίστων Παιανίας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που διεξήχθη το σαββατοκύριακο, 21 και 22 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ.



 Η ομάδα των Παγκορασίδων, κατέκτησε την 2η θέση, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση από τον πρώτο γύρο, μέχρι και τον τελικό, ενώ η ομάδα των Παμπαίδων κατετάγη 9η!





Ποιός είναι ο Αθλητικός Όμιλος Αρίστων Παιανίας


 Ο Αθλητικός Όμιλος Αρίστων Παιανίας, ιδρύθηκε πρίν από περίπου ένα χρόνο, από τον Βαλκανιονίκη, Πρωταθλητή Ελλάδος και πρώην Ομοσπονδιακό Προπονητή, στο άθλημα της ξιφασκίας, Γιώργο Πασσά.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ασχολείται με το άθλημα από το 1989 και ασκεί την προπονητική από το 1999, έχοντας εργαστεί σε πολλούς συλλόγους και έχοντας υπό τις οδηγίες του αρκετά παιδιά που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και επιτυχίες, έχει αναλάβει την εκγύμναση και την...«μύηση» στα μυστικά της ξιφασκίας των αθλητών των τμημάτων του συλλόγου, τα οποία είναι Junior, Αρχάριοι και Αγωνιστικό.

Ο σύλλογος λειτουργεί καθημερινά, στην αίθουσα που έχει διαμορφωθεί ειδικά για το άθλημα της ξιφασκίας, στο Γυμναστήριο «Bodyfit» της Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.