Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ξεχώρισαν οι αθλητές του Κώστα Τρομάρα στο Δυναμικό Τρίαθλο

Εξαιρετική παρουσία, είχαν οι αθλητές του Α.Σ. Δυναμικών Αθλημάτων Παιανίας «Ο Τρομάρας», στην Πανελλήνια Λίγκα Δυναμικού Τριάθλου 2016, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Royal CrossFit, στο Περιστέρι.

Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την Διεθνή Ομοσπονδία International Powerlifting League (IPL) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία IPL Europe.


Διοργανώτρια αρχή ήταν το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου σε συνεργασία με τον Α.Σ. Δυναμικών Αθλημάτων «Ο Τρομάρας», τον Γ.Σ. «Πανελλήνιος», τον Α.Ο.Ν.Ρ.Κ.Α. «Προμηθέας», τον Α.Σ. «Πυρρίχιος Ασπροπύργου», τον Α.Ο.Π. «Χαλκηδονικός», τον Α.Σ. «Ήρεμη Δύναμη» Γαλάτσι, την ΑΕΚ Κοκκινιάς, τον Α.Σ. «Αλκίνοος Κέρκυρας,» την Dynamo Kettlebells, τον Piraeus Colosseum Arena και τον Α.Σ. «Ζευς».


Ο Α.Σ. Δυναμικών Αθλημάτων «Ο Τρομάρας» συμμετείχε με τους αθλητές Νικόλαο Ράντζα, Παρασκευά Καλατζή και Γεώργιο Κότη. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τρομάρας, οι συναθλητές του συλλόγου και οι γονείς των αθλητών.


Όλοι οι αθλητές ξεχώρισαν στις κατηγορίες τους και ανέβηκαν στο βάθρο. Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Ράντζας κατέκτησε 2η θέση στις πιέσεις πάγκου και 3η στις άρσεις θανάτου, ο Παρασκευάς Καλατζής 2η θέση και στις τρεις κινήσεις (καθίσματα, πιέσεις πάγκου, άρσεις θανάτου και ο Γεώργιος Κότης 1η θέση στις άρσεις θανάτου και 2η θέση στις υπόλοιπες κινήσεις.



 

Η ομάδα προετοιμάζεται ήδη με περισσότερους αθλητές για το «GPA Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου 2017» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Αθήνα, με τις ευχές του προπονητή τους για καλές προπονήσεις χωρίς τραυματισμούς!

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν και οι αγωνες στη ΜΟΣΧΑ που πήρε μερος ο Κωνσταντίνος Τρομαρας, και τα πήγε περιφημα, οπως και όλη η Ελληνική αποστολή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.