Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη ομάδα και πάλι ο Παμπαιανικός

Oι επιστροφές των παλαιών παικτών και οι νέες προσθήκες έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Παμπαιανικό και αυτό φάνηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Κουβαρά με σκορ 0-3.

Οι παίκτες του Ηλία Τριανταφύλλου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Γιαμάς, με ωραίο σουτ βολέ από το ύψος της περιοχής (0-1). Στο 33’ ο Παρθένης «σημάδεψε» με πλασέ το οριζόντιο δοκάρι του Κουβαρά.

Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός δεν χαλάρωσε αλλά δημιούργησε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Τελικά στο 75’ με ένα γκολ-υπόδειγμα εκτέλεσης φάουλ του Γκόμπλια, πέτυχε το 0-2. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη (0-3), με κοντινό πλασέ του Λαγού, μετά από ωραίο συνδυασμό όλης της επίθεσης και τελική πάσα του Μυρτάι στον σκόρερ.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Σοφιάς.

Κουβαράς: (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν, Γιάν. Χατζής (60' Βαρσαμογιάννης), Φουστέρης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Σαριαλτίν (47' Μπουλούμπασης), Σύρος, Σταμάτης, Τόλιας (80' Λιάπης), Ζαφειρόπουλος.

Παμπαιανικός: (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Παπασωτηρίου, Παν. Χατζής, Γκόμπλιας, Λαγός, Παρθένης (71' Δούβος), Γιαμάς, Τσιγάρας (63' Δημήτρουλας), Μυρτάι (85' Κατσικώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.