Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλίο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών-Εξαγριωμένοι πολίτες περίμεναν τον Δήμαρχο!

Τα τελευταία σοβαρά επεισόδεια, με τις συμπλοκές των φιλοξενούμενων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων του ξενώνα «Περιβολάκι» της Παιανίας, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες, εντός και εκτός της δομής, έχουν προκαλέσει αναστάτωση και εκνευρισμό στην τοπική κοινωνία.

Πολίτες και γονείς, περίμεναν σήμερα έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Στάμου για να...«του τα ψάλλουν», για το γεγονός πως όχι μόνο δεν παρεμβαίνει για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα στηρίζει κιόλας, με αποκορύφωμα την χθεσινή του ανακοίνωση η οποία έκανε λόγο για...απλές «δυναμικές αντιπαραθέσεις» μεταξύ των προσφυγόπουλων και η οποία αποσύρθηκε μετά από λίγο λόγω των εντόνων αντιδράσεων.

Ο Δήμαρχος προτίμησε να μην εμφανιστεί καθόλου και έδωσε εντολή να ανακοινωθεί η αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου, μόλις 15 λεπτά πρίν την έναρξη του, με sms στα κινητά των δημοτικών συμβούλων.

Αντί του Δημάρχου τα..άκουσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ο κ. Αντώνης Κατσούλης, ο οποίος ανέλαβε ρόλο...πυροσβέστη!

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες έδειχναν ακόμα περισσότερο εκνευρισμένοι για το γεγονός πως ο Δήμαρχος προτίμησε να...κρυφτεί και δήλωναν αποφασισμένοι να τον...επισκεφθούν και άλλες φορές, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μέχρι πότε θα κρύβεται;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.