Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη ανατροπή και νέα νίκη ο Παμπαιανικός

Νίκη-χρυσάφι και μάλιστα με τρομερή ανατροπή πανηγύρισε την Κυριακή ο Παμπαιανικός, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Η ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου, ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, βγήκε στην επανάληψη ψυχωμένη και με τις κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο, έφτασε στη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Άρτεμις.

Το τρίποντο αυτό, μάλιστα, (δεύτερο σερί) αποτελεί βαθμολογική ανάσα για την ομάδα της Παιανίας, η οποία παλεύει για την παραμονή της.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Άρτεμις του Ευθύμιου Ζήκα ήταν σαφώς ανώτερος και άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Παπάζογλου. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από το γκολ είχαν κι άλλες ευκαιρίες (τουλάχιστον τρεις κλασικές) να πετύχουν δεύτερο και τρίτο τέρμα με πιο χαρακτηριστική του Ράσα, που πλάσαρε πάνω σε πόδια αμυντικών. Σε άλλες δύο περιπτώσεις ο Τσουνάκης έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Μ' αυτά και μ' αυτά το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, με τον Παμπαιανικό στην επανάληψη να βγαίνει μεταμορφωμένος και να γυρίζει το ματς, μετά και τις κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο του Ηλία Τριανταφύλλου.

Ο Παμπαιανικός ισοφάρισε στο 60' με φάουλ του Γκόμπλια, ενώ το 2-1 το πέτυχε ο Γιαμάς από ασίστ του Μυρτάι. Στο 80' ο Μυρτάι, που η είσοδος του στο ματς ήταν καθοριστική, από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής και έγραψε το 3-1, ενώ στο 83' ο Τσιγάρας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Μπερέτας, Μακρής, Μπαλαγκά

Παμπαιανικός: Τσουνάκης, Μπρέγιαννης (37' Λάβδας), Χατζής, Πίτας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας Παρθένης, Δούβος (70' Δημήτρουλας), Λαγός (58' Μυρτάι), Γιαμάς, Τσιγάρας.

Α.Ο. Άρτεμις: Καρύμπας, Αηδόνης, Καζάλας, Μωυδιάδης, Κολάγκι, Σαντίγκου, Τσούκας, Μπρέγκου, Φυτιλής, Ράσα, Παπάζογλου (75' Κανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.