Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Επανενώνεται η Παμπαιανική Οικογένεια - Άλλες δύο επιστροφές

Το μεγάλο στοίχημα της παραμονής στην κατηγορία φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους παίκτες που πρόερχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας του Παμπαιανικού και έχουν διακριθεί και αναδυθεί από την ιστορική ομάδα της Παιανίας.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου για τον Παμπαιανικό, όταν μαζί με την παρουσίαση-επιστροφή των Μιχάλη Γκόμπλια και Βασίλη Λαγού, ανακοινώθηκε επισήμως και η επιστροφή των Μπρισίλντο Μυρτάι και Φώτη Παπασωτηρίου στην Παιανία.

Το γεγονός που προσέδωσε ιδιαίτερο χαρακτήρα και συγκίνηση στην επιστροφή των δύο αυτών παικτών στην ομάδα από την οποία προέρχονται, είναι πως και οι δύο απέρριψαν προτάσεις ομάδων που αγωνίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες, μόνο και μόνο για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου της Παιανίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή και μέντορα τους Ηλία Τριανταφύλλου, για παραμονή στην κατηγορία.

Τελικά, ο Παμπαιανικός, που μέχρι πρίν μερικούς μήνες κάποιοι τον είχαν ξεγραμμένο, με το πείσμα των ανθρώπων που για δεκαετίες έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην ομάδα, όπως ο εικονιζόμενος παρακάτω μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γενικός Αρχηγός, Άγγελος Πολύδωρος, με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, από τους διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, με την πρωτοφανή συσπείρωση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες, δηλώνει βροντερό παρών και... «πολύ σκληρός για να πεθάνει»..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.