Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Aπελπιστικά ανήμπορος και εντελώς απροετοίμαστος να διαχειριστεί τα καιρικά φαινόμενα ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών

Απροετοίμαστο βρήκε η πρόσφατη κακοκαιρία και ο χιονιάς, αλλά και η σημερινή βροχόπτωση, τον Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας και την επομένη ημέρα, ένα όχημα της Πολιτικής Προστασίας, διέσχιζε τους δρόμους της Παιανίας και το πλήρωμα του, έκανε ρίψεις αλατιού, με τα χέρια(!) από μία...σκάφη(!), που ήταν δεμένη με σχοινιά(!) στην καρότσα του οχήματος, αφού δεν είχε προβλεφθεί από το Δήμο, η αγορά αλατοδιανομέα για το συγκεκριμένο όχημα.


Εχθές βράδυ, ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, δικαιολογούσε την απόφαση του για μη καθυστερημένο άνοιγμα των σχολείων, σήμερα Τετάρτη, αναφέροντας και διαβεβαιώνοντας γονείς και μαθητές, πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται, όπως καθαρισμός χιονιού και πάγου, ρίψη άλατος κτλπ. και πως δεν τίθεται θέμα για την ασφάλεια και την απρόσκοπτη πρόσβαση των παιδιών στις σχολικές μονάδες. Η σημερινή εικόνα των σχολείων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, διέψευσε πανηγυρικά την ανακοίνωση του Δήμου, αφού ο πάγος και το χιόνι υπήρχαν και σήμερα στις εισόδους και στα σκαλιά, απουσίαζε όμως το αλάτι! Εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό των σημείων πρόσβασης στις σχολικές μονάδες, για να μπορέσουν τα παιδιά να εισέλθουν με ασφάλεια στους χώρους διδασκαλίας.

Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας
3ο Δημοτικό Παιανίας



















Παράλληλα, η σημερινή βροχόπτωση βρήκε τα φρεάτια της Παιανίας στην παρακάτω κατάσταση, δημιουργώντας πάλι τα γνωστά προβλήματα με τους πλημμυρισμένους και απροσπέλαστους δρόμους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.