Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτά από τις 10 το πρωί και μετά τα σχολεία του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών την Δευτέρα

Στις 10 το πρωί θα ανοίξουν οι πόρτες των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου, ούτως ώστε να προφυλαχθούν οι μαθητές από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό που θα επικρατούν αύριο το πρωί, σύμφωνα με τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.


Oι δημοτικοί βρεφονηπιακοί παιδικοί σταθμοί, δεν συμπεριλαμβάνονται στο παραπάνω μέτρο και θα λειτουργήσουν κανονικά με το σύνηθες ωράριο και στις δύο δημοτικές ενότητες.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, διαβεβαιώνει τους γονείς πως όλες οι σχολικές μονάδες Παιανίας και Γλυκών Νερών είναι εφοδιασμένες με πετρέλαιο θέρμανσης και έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο αυτό το μέτρο για την προστασία των παιδιών από τον παγετό των πρώτων πρωινών ωρών.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί αύριο από τις 6 το πρωί να γίνει έλεγχος σε όλα τα σχολεία από την Πολιτική Προστασία του Δήμου για την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων λόγω του παγετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.