Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Απόπειρα τιθάσευσης της ελευθεροτυπίας στην Παιανία και τα Γλυκά Νερά

Πρίν από λίγη ώρα, το προφίλ μας στον ιστότοπο Facebook, το οποίο αναδημοσιεύει την ειδησεογραφία που αναρτάται στο blog μας,  «κατέβηκε» από μαζικές αναφορές.

Πρόκειται για οργανωμένη και απόλυτα στοχευμένη απόπειρα προκαταβολικής «τιθάσευσης» της ελευθεροτυπίας στην περιοχή μας.

Με αφορμή την πρόθεση κέντρων εξουσίας του τόπου, να χειραγωγήσουν το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και την απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, η συντακτική ομάδα της Αδέσμευτης Ενημέρωσης Παιανίας, δηλώνει τα εξής:

1. Δεν θα επιτρέψουμε καμία άμεση ή έμμεση προσπάθεια φίμωσης, εκφοβισμού και ελέγχου της ελευθεροτυπίας, με στόχο την εξυπηρέτηση των όποιων προσωπικών συμφερόντων αυτών που διαχειρίζονται τα κέντρα εξουσίας και λήψεων αποφάσεων.

2. Δεν φοβόμαστε τα δικαστήρια, τις αγωγές και τις μηνύσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της. Η αλήθεια αποδεικνύεται στα γραφόμενα, μπορεί να αποδειχθεί και στις δικαστικές αίθουσες.

3. Οποιαδήποτε απόπειρα να πληγεί η πολυφωνία στον τόπο, θα μας βρει απέναντι σε αυτούς που την υποκινούν, τα όργανά τους και, φυσικά, τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

4. Η ενημέρωση που εκπροσωπούμε δεν αφορά «συμμαχίες», ευχολόγια και συμφέροντα μικρά ή μεγάλα. Αφορά μόνο την αλήθεια.

5. Κριτής είναι η πορεία του καθενός, τα γραπτά του και η αποδοχή τους ή μη από τους πολίτες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών. Σε αυτούς λογοδοτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.