Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Με το βλέμμα στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού το «Τeam Tromaras»

Δυναμικά ετοιμάζεται το «Team Tromaras» για την συμμετοχή του στο «Greek Power Festival 2017», όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας GPA. 
 
H διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Μαΐου 2017.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δυναμικών Αθλημάτων Παιανίας θα συμμετάσχει με 8 αθλητές, 3 στο Πανευρωπαϊκό και 5 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία και οι στόχοι τέθηκαν από νωρίς και ήδη οι αθλητές έχουν πιάσει την επιθυμητή φυσική κατάσταση. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι: Γιώργος Πετράκος, Νίκος Ράντζας, Γιώργος Περιβολάρης, Γιάννης Αντωνάκης, Νίκος Πρίφτης, Γιώργος Κότης, Παρασκευάς Καλατζής και Δημήτρης Μερτίκας.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τρομάρας, δηλώνει αισιόδοξος και σίγουρος για τη πρωτιά που θα φέρουν οι αθλητές του. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος γιατί οι υπερδυνάμεις του αθλήματος στην Ευρώπη, Ρωσία και Ουκρανία, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, αυτούς τους μήνες προετοιμασίας έχουν διορθωθεί λάθη και έχει αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.