Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Eρώτηση Καραμανλή για την Παιανία

Ερώτηση για την εγκατάλειψη των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Παιανίας κατέθεσε η Βουλευτής Β ΄ Αθηνών και υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή.

Όπως τονίζει στην ερώτησή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ τα κλειστά Γυμναστήρια της Παιανίας στην περιοχή της Χαλιδούς, από το 2011 έχουν καταστεί ανενεργά λόγω προβλημάτων που αφορούν στη νομική του υπόσταση, τη διαχείρισή του και τη χρηματοδότηση της λειτουργίας τους.

Η κυρία Καραμανλή αναφέρει επίσης ότι παρά τις όποιες πρωτοβουλίες της αθλητικής ηγεσίας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τις προσπάθειες της Αυτοδιοίκησης, τα γραφειοκρατικά εμπόδια έχουν αποδειχθεί ανυπέρβλητα. Τα κλειστά γυμναστήρια έχει αφεθεί στη μοίρα τους, παρά τις εκκλήσεις του ΣΕΓΑΣ και την πρότασή του να λειτουργήσει ο χώρος ως Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.

Τέλος η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή τονίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί ο κλασσικός αθλητισμός, που με ελάχιστα μέσα χαρίζει μεγάλες νίκες στην πατρίδα μας, ρωτά τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προχωρήσει, ώστε να επιτευχθεί η επαναλειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων, αλλά και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.