Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η Αγγέλικα Στουραΐτου είναι η «εκλεκτή» του Δημάρχου για την Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου

«Λευκός καπνός» βγήκε πρίν από λίγη ώρα από την Καραολή & Δημητρίου 38Α (Δημοτικό Κατάστημα Παιανίας) για τον «εκλεκτό» που τελικώς προέκυψε...«εκλεκτή» του Δημάρχου Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρου Στάμου για την Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με μία κίνηση ομολογουμένως έκπληξη, από αυτές που μας έχει συνηθίσει εξάλλου ο κ. Στάμου, επέλεξε για την πολύ σημαντική αυτή θέση, η οποία κατά πολλούς αποτελεί το «νούμερο 2» διοικητικά μετά τον Δήμαρχο, ένα πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος, ένα πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεται πολύ, την Αντιπρόεδρο του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π και μέχρι πρότινος υπεύθυνη για τα πολιτιστικά του Δήμου, κα Αγγέλικα Στουραΐτου.

Η νέα Πρόεδρος, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου στα χρονικά του Δήμου Παιανίας, (στον πρώην Δήμο Γλυκών Νερών είχε θητεύσει παλαιότερα γυναίκα) αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ψηφιστεί από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας.

Ποιά είναι η Αγγέλικα Στουραΐτου


Η Αγγέλικα Στουραΐτου μεγάλωσε στην Παιανία. Είναι κόρη του έγκριτου νομικού Ιωάννη Στουραΐτη. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού, με σπουδές στην συντήρηση έργων τέχνης και ειδικότερα στις τοιχογραφίες και αγιογραφίες. Το 2002, εντάχθηκε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Παιανίας, του οποίου ευτύχησε να εκλεγεί Πρόεδρος λίγα χρόνια αργότερα. Η δράση της στον σύλλογο, επικεντρώθηκε στην πολιτιστική έκφραση νέων και μεγαλυτέρων Παιανιωτών και Παιανιωτισσών, με την διοργάνωση επί σειρά ετών καλλιτεχνικών σεμιναρίων και μαθημάτων μουσικής, ζωγραφικής, θεάτρου κ.λ.π.

Από τις σημαντικότερες στιγμές της στον Επιμορφωτικό Σύλλογο, η δημιουργία των Εικαστικών Εργαστηρίων και των μουσικών τμημάτων και η δημιουργία ενός ετησίου προγράμματος πολιτιστικών επισκέψεων σε θέατρα και χώρους τέχνης.

Το 2014 εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος Παιανίας με την πλειοψηφούσα παράταξη του νυν Δημάρχου Σπύρου Στάμου και ανέλαβε τα πολιτιστικά του ενιαίου Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.