Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κατερίνα Στεφανίδη: «Πρέπει να ανοίξει άμεσα το κλειστό της Παιανίας, ελπίζω να βρεθεί λύση»

Τις σκέψεις της για προετοιμασία στην Ελλάδα, αλλά και την απογοήτευσή της που παραμένουν κλειστές οι εγκαταστάσεις της Παιανίας εξέφρασε η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μετά την επιστροφή της από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Βελιγράδι το τριήμερο 3-5 Μαρτίου.

«Η αρχική σκέψη ήταν τον χειμώνα να έρθουμε να κάνουμε προετοιμασία στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η Παιανία, ένα στάδιο στο οποίο είχα κάνει εκεί και ένα από τα πρώτα ρεκόρ μου. Δεν είναι δυνατό αυτό το στάδιο να είναι κλειστό. Πρέπει να ανοίξει και να δώσει λύσεις στους αθλητές που προετοιμάζονται στην Αθήνα. Είναι και το θέμα των αγώνων, οι αθλητές χρειάζονται αγώνες σε σάλα και δεν έχουν. Ελπίζω πως η πολιτεία θα προσπαθήσει να βρει λύση», σχολίασε η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ.


Φιλιππίδης: «Έχουμε ανάγκη το στάδιο της Παιανίας»


Στην ανάγκη που υπάρχει για να φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις της Παιανίας στάθηκε και ο επίσης αθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, που επέστρεψε από το Βελιγράδι με το ασημένιο μετάλλιο.

«Έχουμε ένα στάδιο που το κλείσαμε μόνοι μας, όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα. Έχουμε ανάγκη το στάδιο της Παιανίας, γιατί πέρα από στολίδι είναι πραγματικά ένα εργαλείο για εμάς. Ήρθε η στιγμή να βρεθεί λύση».  

Οι Έλληνες πρωταθλητές, είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη αλλά και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, που τους υποδέχθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος, την ανησυχία τους για το θέμα του κλειστού της Παιανίας, που τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών και την χειμερινή αγωνιστική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.