Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

10.775 ευρώ θα κοστίσει στον Δήμο Παιανίας-Γλ.Νερών η εκδήλωση «Αριστεία Αθλητισμού»

Την...βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ, θα πρέπει να θυμίζει η εκδήλωση «Αριστεία Αθλητισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στο Μουσείο Βορρέ για να τιμηθούν οι αθλητές και προπονητές των αθλητικών συλλόγων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών για τις διακρίσεις τους την χρονιά που μας πέρασε, αφού για τις ανάγκες της, θα βγούν από τον δημοτικό κορβανά 10.775 ευρώ!

Τα παραπάνω χρήματα αφορούν την προμήθεια μεταλλίων και τιμητικών πλακετών, την προμήθεια εντύπων και προσκλήσεων (τα οποία μέχρι εχθές δεν είχαν διανεμηθεί), την λειτουργία μπουφέ-μπάρ στο χώρο της εκδήλωσης, την προμήθεια εξέδρας, (παρά το γεγονός πως ο Δήμος διαθέτει ιδιόκτητη) την αμοιβή καλλιτέχνη προερχόμενου από την Παιανία για την πραγματοποίηση συναυλίας, καθώς και την κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο και ήχο.

Φαίνεται πως οι διοικούντες τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών, δεν πτοούνται από την ευρύτερη κατακραυγή για τις συνεχείς κραυγαλέες υπερτιμήσεις σε δαπάνες εκδηλώσεων και συνεχίζουν ακάθεκτοι το...«έργο τους».

Δείτε την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π που εγκρίνει την παραπάνω δαπάνη πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.