Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Άμεση παρέμβαση Χελιδονόπουλου μετά το δημοσίευμα μας για τον ποδηλατόδρομο της Αγίου Θωμά

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών, κ. Γιάννη Χελιδονόπουλου, όταν ενημερώθηκε για το σημερινό μας δημοσίευμα σχετικά με την κατάσταση του ποδηλατόδρομου της οδού Αγίου Θωμά.

Ο κ. Χελιδονόπουλος τόνισε σε φιλικό του πρόσωπο που του μετέφερε την είδηση, πως παρά το γεγονός πως ο δρόμος δεν υπάγεται στις διοικητικές του αρμοδιότητες, θα φροντίσει για την αποκατάσταση του, αμέσως μόλις αποκατασταθεί η βλάβη που έχει προκύψει στην μικρή σκούπα η οποία είναι και το μοναδικό όχημα καθαρισμού που χωρά εντός του ποδηλατόδρομου.

Σύμφωνα με τον κ. Αντιδήμαρχο, αυτό συνέβαινε μία φορά την εβδομάδα πρίν την βλάβη του μηχανήματος, όπως επίσης έχει πραγματοποιηθεί πέρυσι αποψίλωση χόρτων κατά μήκος του ποδηλατόδρομου.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα φροντίσει για την τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων σε σημεία που δεν θα εμποδίζουν την διέλευση ποδηλατών και πεζών.

Ιδιαίτερα δημοκρατικά φαίνεται πως είναι τα αισθήματα του κ. Χελιδονόπουλου, αφού αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για το blog μας, λέγοντας πως η ανάδειξη θεμάτων κατά καιρούς μέσα από αυτό, τον έχει βοηθήσει στην καλύτερη επιτέλεση των καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.