Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Και επισήμως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας-Γλ. Νερών η Αγγέλικα Στουραΐτου

Ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα, μετά και τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, η νέα Πρόεδρος Αγγέλικα Στουραΐτου.

Ύστερα από μια μαραθώνια συνεδρίαση η οποία διήρκησε συνολικά 5 ώρες και την οποία άνοιξε ο πλειοψηφήσας δημοτικός σύμβουλος των εκλογών του 2014 κ. Σταύρος Θανάσης, η κα Στουραΐτου εξασφάλισε την θετική ψήφο 14ων εκ των 26 συνολικά παρευρισκομένων δημοτικών σύμβουλων πλειοψηφίας και μειοψηφίας και το απόλυτο από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και κάθησε στην θέση της Προέδρου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλ. Νερών κ. Σπύρος Στάμου, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος για την εκλογή της κας Στουραΐτου και τόνιζε πως η επιλογή της, είναι μια επιλογή που αντιπροσωπεύει το ήθος και την αξιοσύνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό της μετά την εκλογή της, η νέα Πρόεδρος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή και την εμπιστοσύνη του στον πρόσωπο της, τόνισε πως δεσμεύεται να υπηρετήσει τη θέση της με ευσυνειδησία, συνέπεια και αμεροληψία και ευχήθηκε στο σώμα καλή συνεργασία μέχρι την λήξη της θητείας της στον προεδρικό θώκο, εκτός απροόπτου, το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.