Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Από ποδηλατόδρομος μετατράπηκε σε δρόμο μετ' εμποδίων

Απροσπέλαστος για τους πολίτες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά, είτε ποδηλατώντας, είτε για τον περιπατό τους, τείνει να γίνει ο ποδηλατόδρομος της οδού Αγίου Θωμά, που συνδέει την Παιανία με τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Αδρανή υλικά, χορτάρια, απορρίμματα, κάδοι σκουπιδιών, ακόμη και παρκαρισμένα μεσούσης του αυτοκίνητα, είναι μερικά από τα εμπόδια που καλούνται να προσπελάσουν οι αθλούμενοι.

Ο συγκεκριμένος ποδηλατοδρόμος, συνολικού μήκους 1700 μέτρων, αποτελεί ένα ακόμη από τα έργα υποδομής που δημιουργήκαν και δεν συντηρούνται.

Κατασκευάστηκε και εγκαινιάστηκε, μαζί με την παράδοση της Επαρχιακής Οδού 40 (Παιανία-Σπάτα-Λούτσα), τον Φεβρουάριο του 2014, από την Περιφέρεια Αττικής. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής και από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στην τελετή παράδοσης και εγκαινίων, που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, είχαν παρευρεθεί ο τότε Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η τότε Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής Αττικής Θανάσης Μπούρας, η τότε Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Χρυσάνθη Κισκήρα, ο τότε Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης, ο τότε Αντιδήμαρχος Παιανίας κ. Σταύρος Θανάσης, ο τότε Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Χρήστος Μάρκου, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος.



Δείτε εικόνες από την σημερινή κατάσταση του ποδηλατόδρομου:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.