Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

27 οικογένειες προσφύγων θα εγκατασταθούν στο συγκρότημα Σερμπενιάδη στην Παιανία

Περίπου 27 οικογένειες προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ, αναμένεται να εγκατασταθούν στο συγκρότημα Σερμπενιάδη, το οποίο βρίσκεται στο 20ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Λαυρίου, στην Παιανία.

Η εγκατάσταση των 4μελών και 6μελών οικογενειών θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα σε 27 συνολικά διαμερίσματα εμβαδού 40 έως 60 τ.μ. το καθένα.

Ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας Παναγιώτης Σερμπενιάδης, ο οποίος τυγχάνει παράλληλα και Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Παιανίας και Γλυκών Νερών, θεωρεί ιδιαίτερα θετική εξέλιξη της εγκατάσταση των οικογενειών αυτών στο κτίριο του, εκφράζοντας την πεποίθηση, μεταξύ άλλων, ότι η παρουσία τους εκεί θα τονώσει την...εμπορική κίνηση της περιοχής..

Οι οικογένειες αυτές οι οποίες ενισχύονται οικονομικά από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε συνδυασμό με χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στοχεύουν στην ένταξή τους στην τοπική κοινωνία.

Οι 27 περίπου οικογένειες εντάσσονται στο πρόγραμμα «Home for Hope» που υλοποιείται από την ΜΚΟ «SolidarityNow» από τον Απρίλιο 2016 προσφέροντας στέγη σε αιτούντες άσυλο και άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις μετεγκατάστασης σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα από ελληνικές οικογένειες.

Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 το «SolidarityNow» είχε δημιουργήσει 720 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας για πρόσφυγες, 425 στην Αττική και 295 στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο στόχος του προγράμματος, είναι να δημιουργήσει δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ των κοινοτήτων υποδοχής και των προσφύγων, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους και αλλάζοντας τις αντιλήψεις τους σχετικά με την ανεκτικότητα και την αποδοχή του διαφορετικού.

Τα Προγράμματα Στέγασης και Φιλοξενίας υλοποιούνται με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ γα τους Πρόσφυγες (UNHCR) και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4 σχόλια:

  1. Για Ελληνες δεν το έκαναν ποτέ και ας πεθαίνουν από το κρύο έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι πηγε κανενασ να ζητησει ελεοσ απο των Παναγιωτη Σερμπενιαδη??? εδω μενω και Αθηνα των ξερω και πιστευω οτι απο τα τοσα χρεοι που εχει κανει αυτο που κανει παλια εμενε ενασ φιλοσ κει Αλβανοσ καλο παιδι τωρα ειναι ολα ξενικιαστα και εκει που ειναι ειναι ειναι λιγο ερημηκα εχει την ταβερνα η Φωλια απεναντη θα τρωνε και τζαμπα οι λαθρο απο των μαλακα των Κροκο ετσι λεγετε ο ταβερνιαρησ

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ..ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ..Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ...ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ !! ...ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.. .....Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ..................
    .......ΚΑΙ ΡΩΤΩ ..ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ;;;;;;;;;;
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ..ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!..ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΈΚΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟY ΣΑΣ ..ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;; ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ..ΚΑΙ ΡΩΤΩ ..ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ;; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ .....ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ..ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ..ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ..ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ..ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΑΣ ....Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ..ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΑΣ ..ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........Εδώ , η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή στο τέλοςτου κειμένου της σημείωσης)
    ( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
    Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης 2 αντίγραφα , καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας το 1 αντίγραφο και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο............https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.