Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΟΣΔΕ 2017-ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Παιανίας

Ξεκίνησε από χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου, η διαδικασία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες-αμπελουργούς της Παιανίας για την φετινή χρονιά.

Η ενιαία αίτηση ενίσχυσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε απευθείας από τον γεωργό, μέσω on-line συστήματος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού είτε μέσω φορέα υποδοχής της αίτησης, που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2017 ημέρα Δευτέρα, ενώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης μέχρι την Παρασκευή 9η Ιουνίου 2017, θα επιβληθεί ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού το υπ’αρ. 24805/14.03.2017 έγγραφο «Οδηγίες διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2017 & ενεργοποίησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης» για την υποβολή της αίτησης, καθώς και εγχειρίδια χρήσης της on-line εφαρμογής και της εφαρμογής μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περνούν καθημερινά από τα γραφείου του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας στην οδό Αγίου Θωμά 3 (Παρακράτημα) στην Παιανία, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, για να καθοδηγούνται σχετικά.
 

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.