Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας-Γλ. Νερών ο Ισίδωρος Μάδης

Η επιμονή είναι η συνταγή της επιτυχίας; Ο...«επιμένων νικά», όπως υποστήριζαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;

Μένει να δούμε αν η περίπτωση του Ισίδωρου Μάδη θα επιβεβαιώσει τις παραπάνω ρήσεις, αφού ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών, ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης του σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Μάδης, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Δημάρχου Παιανίας-Γλ. Νερών, κ. Σπύρου Στάμου, κατηγορώντας τον για αυταρχισμό και αλαζονεία, πως διοικεί χωρίς όραμα και στρατηγική, αλλά και χωρίς πραγματική διάθεση συνεργασίας με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά, πως μέχρι σήμερα, ο κ. Στάμου, δεν έχει παραχωρήσει γραφείο στην αντιπολίτευση του Δήμου, ως οφείλει βάσει της νομοθεσίας. 

Παράλληλα, έκανε λόγο για απραγεία της δημοτικής αρχής, όσον αφορά τα έργα ανάπτυξης που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξέλιξη του Δήμου, όπως είναι η αξιοποίηση του Σπηλαίου-Κουτούκι, η σωστή επαναλειτουργία των Ολυμπιακών Ακινήτων (Σπίτι του Βόλεϊ και Κλειστό Στίβου) και τα έργα ανάπλασης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα και η δημοτική συγκοινωνία.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μάδη πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.