Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Παμπαιανικό

Σε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 2-5 υποχρέωσε τον Παμπαιανικό ο εξαιρετικά στημένος ανασταλτικά και στην επίθεση Γέρακας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Το 1-0 σημείωσε στο 15' ο Δελάρδας με σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25' πέτυχε και το 2-0, μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Μπερέτη. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Αποστολίδη, με τον Παμπαιανικο να μειώνει με τον Κατσικώστα (38') σε 1-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Γέρακας έπαιξε έξυπνα στην επανάληψη, ήταν σοβαρός και ουσιαστικά καθάρισε το ματς στο 55', όταν ο Αποστολίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δελάρδας,έγραψε το 1-4.

Ο Δελάρδας που ήταν κορυφαίος του αγώνα ολοκλήρωσε το δικό του... προσωπικό σόου στο 60' όταν σημείωσε χατ-τρικ για το 1-5 (από νέα ασίστ του επίσης εξαιρετικού Μπερέτη). Η ομάδα της Παιανίας, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο τελικό 2-5 με εκτέλεση φάουλ του Τσιγάρα στο 80'.

Διαιτητές: Πανούτσος, Καραπιπέρης, Ραδίσης

Παμπαιανικός: Στεργίου, Κατσίμπρας, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης (75' Κατσάι), Σωτήρη, Λοτσάρης, Αντωνόπουλος (64' Παπακώστας), Παρθένης (64' Βεντούρης), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.

Γέρακας: Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης (56' Παπαβασιλείου), Αποστολίδης (67' Δριλάκης), Μίαρης, Δελάρδας (62' Παργιανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.