Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση για τη λήξη της Αντιπυρικής Περιόδου 2016

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πυροφυλάκιο Κ.Σ. «Μοναστήριον», εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. για την Λήξη της Αντιπυρικής Περιόδου του 2016.

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των θεσμικών οργάνων και Αρχών της Πολιτικής Προστασίας, το παρών εκπροσωπόντας το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, έδωσε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Χουλιαρά, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Χελιδονόπουλο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γλυκών Νερών, κ. Γιάννη Σαμωνά και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Καχριμάνη. 
 
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε απολογισμός της Αντιπυρικής Περιόδου του 2016, αναφορά στη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ τιμήθηκαν οι αρχές, οι φορείς και οι εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ., κ. Βαγγέλης Τσιγκρέλης.
 
 

Ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών, εξήρε το έργο των εθελοντών και του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ., το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο παράδειγμα εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας στην περιοχή του Υμηττού. 
 
Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. απένειμε τιμητικά διπλώματα σε όλους τους εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων και στο τέλος κάλεσε στο βήμα την συνταξιούχο κα Μερόπη Ντάρδη για να την βραβεύσει ως εκπρόσωπο μιας γενιάς που πάλεψε και παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.