Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά η διαβούλευση του Δήμου με φορείς-συλλόγους Παιανίας & Γλυκών Νερών για το τεχνικό πρόγραμμα του 2017

Πρόσκληση στους συλλόγους και τους φορείς, που αποτελούν την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, όπως υποχρεούται από τον νόμο 3852 του 2010, απευθύνει ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών με σκοπό τη γνωμοδότηση τους για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, πρίν ληφθεί η σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Αρχικά, στο πλαίσιο εφαρμογής της παρ. 4 του άρθρου 86 του Ν.3852/2010, τα συμβούλια τοπικών κοινοτήτων με απόφασή τους, εισηγήθηκαν με σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον επείγοντα χαρακτήρα των αναγκών των κατοίκων της περιφέρειάς τους και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, τις δράσεις που πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό αλλά και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Με βάση αυτά και με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών λόγω των μεγάλων περικοπών στα έσοδά του από τις κρατικές επιχορηγήσεις συντάχθηκε το τεχνικό πρόγραμμα για το 2017, το οποίο περιλαμβάνει έργα συνεχιζόμενα ή υπό εκτέλεση καθώς και άλλα που θα εκτελεστούν με κάθε είδους έσοδα.

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.