Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η εντός έδρας συντριβή του Α.Ο. Γλυκών Νερών δημιούργησε εντάσεις

Εφιαλτικό ήταν το απόγευμα της Κυριακής για τον Α.Ο. Γλυκών Νερών, αφού η ομάδα της πόλης μας γνώρισε την ντροπιαστική ήττα με 2-6 μέσα στο γήπεδο της από τον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα των Γλυκών Νερών εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Δρούγκα να δηλώνει μετά το ματς πως: «ήταν μια σφαγή των Γλυκών Νερών με την... ανοχή της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ»

Παρόντες στο γήπεδο ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης όσο και ο Ταμίας Ξενοφών Ρούσης, οι οποίοι τα... άκουσαν από τον Γιώργο Δρούγκα ο οποίος ήταν έξαλλος.

Ένταση επικράτησε και στην εξέδρα, ευτυχώς με την περέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγαν τα πράγματα.

Επίσης στο 81' αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής των Γλυκών Νερών Αλβέρτος Παπαδάκης για διαμαρτυρία προς τον Κορδολαίμη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με «χάτ-τρίκ» του φορμαρισμένου Μανώλη Λύγκου, ο Αήττητος έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο την ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου. Στο 11΄ και 15΄ ο επιθετικός των Σπάτων έκανε το 0-2, για να λήξει με αυτό το σκορ το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 44΄ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Βαγγέλης Τσέπας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53΄ ο Γκούμας έκανε το 0-3, για να δεχτεί ο Αήττητος μέσα σε 8 λεπτά στο 63΄και στο 71΄ δύο γκολ και ο Α.Ο. Γλυκών Νερών μείωσε το σκορ σε 2-3.

Στο 76΄ ο Λύγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4. Το 2-5 πέτυχε με δυνατή κεφαλιά ο Βιδάλης για να κλείσει ο Αλιμπάς τον χορό των τερμάτων κάνοντας το τελικό 2-6.

Ο Βιδάλης είχε δοκάρι στο 83΄.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης

Α.Ο. Γλυκών Νερών: Αρβανίτης, Τσάνι, Συμβουλίδης, Γιαννούλης (62′ Ρέκα), Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Κουφοκώστας (74′ Μανιός), Κορώνης (46′ Δογάνης), Λαναράς.

Αήττητος Σπάτων: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας (43′ λ.τρ. Μωυσιάδης), Τσαλάκου, Αλιμπάς, Βιδάλης, Αρκουμάνης (54′ λ.τρ. Λαζάρου), Βαγγέλης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (64′ Μασκλαβάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.