Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α εξάντλησε όλη της την αυστηρότητα στον Α.Ο. Γλυκών Νερών

Με μια αδιανόητη ποινή, η οποία βάζει κυριολεκτικά φωτιά στα θεμέλια του πρωταθλήματος και προκαλεί σκέψεις για ανοικτή πλέον διαμάχη θέσεων και απόψεων περί της διαδικασίας λήψης των αποφάσεων των διοικούντων την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, αποφάσισε να τιμωρήσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, τον Α.Ο. Γλυκών Νερών, για το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας ενάντια στον Αήττητο Σπάτων, μεταξύ μελών της διοίκησης της ομάδας των Γλυκών Νερών και της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Κατόπιν εισήγησης μελών της διοίκησης και του Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., κ. Δημήτρη Γιαρένη, ελήφθη μια εντελώς έωλη απόφαση τιμωρίας του πρώην Προέδρου της Ένωσης, κ. Γιώργου Παπαμακάριου, για τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου. Δίκην αστείου, ο κ. Παπαμακάριος θεωρήθηκε ότι τοποθετούνταν εκ μέρους της διοίκησης των Γλυκών Νερών ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου, αλλά κάτι τέτοιο είναι εμφανές από τις δηλώσεις του ότι δεν ισχύει, καθότι ο πρώην ισχυρός παράγοντας του ποδοσφαίρου της περιοχής δικαιούται να εκφράζει απόψεις με την ιδιότητα του πρώην Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Παρ’ όλα αυτά το σωματείο των Γλυκών Νερών τιμωρήθηκε ως υπεύθυνο με πρόστιμο 500 ευρώ!

Παράλληλα, ο Γ. Παπαμακάριος, τιμωρήθηκε και για δυσφήμιση του αθλήματος μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε., με 5άμηνη απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 700 ευρώ!

Είναι προφανές πως η παραπάνω απόφαση οδηγεί σε καταστάσεις μεγάλης αντιπαράθεσης μεταξύ των παραγόντων οι οποίες θα έχουν καταστροφικό αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.