Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Σε χωματερή έχει μετατραπεί ο παράδρομος της Αττικής Οδού στο ύψος του ALPHA

Σε χωματερή με απορρίμματα παντός είδους, έχει μετατραπεί εδώ και αρκετούς μήνες, ο παράδρομος της Αττικής Oδού στο ύψος των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στην Παιανία.

Όπως καταγγέλουν στην Αδέσμευτη Ενημέρωση Παιανίας κάτοικοι της περιοχής, παρά το γεγονός πως έχουν καταθέσει εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών τα παράπονα τους για την υφιστάμενη κατάσταση και έχουν πραγματοποιήσει αλλεπάλληλα ραντεβού με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Στάμου για το θέμα, ο Δήμος δεν έχει προχωρήσει σε καμία απολύτως ενέργεια για τον καθαρισμό της περιοχής.

Σύμφωνα μάλιστα με κάτοικο της οδού Αγίας Μαρίνας, που συνορεύει με το σημείο, ο Δήμαρχος την διαβεβαίωσε ο ίδιος πως σε δυο ημέρες τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, έχουν περάσει όμως δυο εβδομάδες από τότε και τα απορρίμματα παραμένουν στο σημείο.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, κάποιοι ασυνείδητοι, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, πετούν εκεί ό, τι τους είναι άχρηστο: στρώματα, πολυθρόνες, καναπέδες, κρεβάτια, είδη φανοποίας, μπάζα, παλαιά έπιπλα, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νούς.

«Τίθεται θέμα κινδύνου της δημόσιας υγείας πλέον. Είμαστε διατεθιμένοι να καταγγείλουμε το περιστατικό στον Συνήγορο του Πολίτη, αλλά και σε όλα τα αρμόδια όργανα. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση. Δεν πάει άλλο! Θα φέρουμε μέχρι και τα κανάλια αφού η δημοτική αρχή μας γράφει κανονικά», δηλώνει στην Αδέσμευτη Ενημέρωση Παιανίας, κάτοικος της περιοχής.


Δείτε φωτογραφίες από την χωματερή που έχει δημιουργηθεί λίγα μόλις μέτρα από την Αττική Οδό:

 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.