Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Διαγωνισμός για την προμήθεια υπολογιστών και εκτυπωτών από το Δήμο Παιανίας-Γλ. Νερών

Συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, θα διεξάγει ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, για την «Προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών, προγράμματος backup, μεγάλων ups, G.P.S. χειρός & συναφών υλικών έτους 2016», προϋπολογισμού 57.292,26 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

 
Ως συνήθως, κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.

Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτοί, όλοι οι προμηθευτές μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Ελλήνων κατασκευαστών αλλοδαποί εγγεγραμμένοι στα μητρώα του οικείου Επιμελητηρίου ή σε ισοδύναμους επαγγελματικούς καταλόγους, νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, συνεταιρισμοί ή ενώσεις προμηθευτών, διαθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με την διακήρυξη του Δήμου.

Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται ταχυδρομικά στο πρωτόκολλο του Δήμου, Καραολή & Δημητρίου 38Α-Τ.Κ. 19002, μέχρι την Tρίτη 15/11/2016.

Οι προσφορές μπορεί να κατατίθενται επίσης απευθείας στην επιτροπή διαγωνισμού την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού από 11:00 έως 11.30 μ.μ.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, την 16/11/2016, ημέρα Τετάρτη, στο Δημοτικό Κατάστημα της Παιανίας (Καραολή & Δημητρίου 38Α) και ώρα 11:30( ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ.213 20 30721.
 

Διαβάστε τη διακήρυξη του διαγωνισμού πατώντας ΕΔΩ 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.