Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Mετράει τις πληγές του ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών μετά την έντονη κακοκαιρία

Σοβαρότατα προβλήματα προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία και η συνεχής βροχόπτωση που έπληξε τα τελευταία 24ωρα την Αττική και το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών.

Οι ορμητικοί χείμαρροι που σχηματίστηκαν παρέσυραν στο πέρασμα τους αδρανή υλικά τα οποία προκάλεσαν φράξιμο φρεατίων κυρίως στην Δημοτική Ενότητα Παιανίας, στην οποία όπως είναι γνωστό εξελίσσεται το έργο της κατασκευής εσωτερικού δικτύου ομβρίων υδάτων.


Συνεργεία του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας, παρενέβησαν άμεσα και αποτελεσματικά δίνοντας λύση σε πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Διενεργήθηκαν αποφράξεις φρεατίων, αντλήσεις υδάτων, κοπές πεσμένων δέντρων και γενικότερα αποκατάσταση των συνεπειών της κακοκαιρίας.



Τα αποτελέσματα των κακοτεχνιών έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους


Οι κακοτεχνίες που διαχρονικά έχουν συντελεστεί και στην οδοποιία και σε άλλα μεγάλα έργα όπως αυτό της κατασκευής εσωτερικού δικτού ομβρίων υδάτων, φάνηκαν και πάλι μετά το πέρας της θεομηνίας.

Στην οδό Αγίου Θωμά και στην κάθετη της, οδό Χρυσανθέμων, ο δρόμος άνοιξε στα δύο λες και ήταν χάρτινος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στη διέλευση των κατοίκων.


Με δεδομένο πως σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, δημιουργείται εντονότατη ανησυχία στους κατοίκους της Παιανίας για το ποιές δυσμενείς συνέπειες θα αφήσει στο διάβα της άλλη μια τόσο έντονη θεομηνία όπως αυτή των προηγούμενων ημερών.

1 σχόλιο:

  1. Η Χρυσανθέμων έχει και παραπάνω πρόβλημα από τη βροχή αλλά και πριν τη βροχή. Η βροχή τον έσκαψε μέχρι και 40 εκατοστά. Κάποιοι κάτοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική και κάποιοι άλλοι ξενύχτισαν στα υπόγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.