Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πρόσληψη ενός αρχαιολόγου για τα έργα στην Παιανία

Στην πρόσληψη ενός (1) αρχαιολόγου ΠΕ, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» του έργου µε τίτλο «Κατασκευή δικτύων απορροής οµβρίων υδάτων ∆ήµου Παιανίας. Β΄ Φάση», για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και όχι πέραν της 31.3.201, µε δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης, έως το τέλος του υποέργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, θα προχωρήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν μια αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα 11741, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, υπόψιν κ. Αρµακόλλα Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας 210.3240563, εσωτ.110)

Η αίτηση θα πρέπει να γίνει εντός προθεσµίας (5) εργάσιµων ηµερών, που αρχίζει από την επόµενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλ. από 02.11.2016 έως και 08.11.2016).
 

Δείτε την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.