Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Θρήνος στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα των Γλυκών Νερών για την απώλεια του Σωτήρη Μακρή

Η μαθητική και η εκπαιδευτική κοινότητα των Γλυκών Νερών, θρηνούν την απώλεια του Σωτήρη Μακρή, Υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Γλυκών Νερών και μαθηματικού, ο οποίος έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή, χθες το απόγευμα, στο σπίτι του στο Πικέρμι, ανήμερα των γενεθλίων του, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 59 ετών.

Ο «κυρ-Μάκης», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι μαθητές και οι συνάδελφοι του, ήταν ένα πολύ δημοφιλές και αγαπητό άτομο, ιδιαίτερως στην μαθητική κοινότητα της μονάδας στην οποία υπηρετούσε, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Γλυκών Νερών και της Παιανίας.


Υπήρξε από τους στυλοβάτες της λειτουργίας του Βαθμολογικού Κέντρου Ανατολικής Αττικής και η συμβολή του αυτή, αναγνωρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων του εκπαιδευτικών όμορων Δήμων, που είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του, τα τελευταία χρόνια.

Ήταν πατέρας δύο αγοριών και σύζυγος φιλολόγου σε σχολείο της Παιανίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00, στον ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, για το οποίο θα αναχωρήσει πούλμαν από το 1ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών, στις 12 το πρωί, για όποιον θελήσει να μεταβεί για το «ύστατο χαίρε» στον άτυχο εκπαιδευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.