Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σοβαρότατες καταγγελίες από το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών

Με αφορμή την... αποβολή τους από τον Δήμαρχο Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρο Στάμου και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Χελιδονόπουλο, από συνάντηση-συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων στο τομέα της καθαριότητας, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, εξέδωσε μια αιχμηρότατη ανακοίνωση στην οποία προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες για την υφιστάμενη κατάσταση στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Το Σωματείο μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε «ετοιμοθάνατο και άκρως ακατάλληλο μηχανοκίνητο στόλο», σε «παράνομη εργασία», σε «μεροκάματο του τρόμου», σε «αναξιοκρατία» και σε «εκμετάλλευση των εργατών με δήθεν οργανωτικές ψεύτικες συναντήσεις».

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων σκληρών αντιπαραθέσεων μεταξύ Σωματείου και Δημάρχου και όλα πλέον δείχνουν πως η μεταξύ τους κόντρα οξύνεται επικίνδυνα, σε μια περίοδο που ο έλεγχος από πλευράς της διοίκησης όσον αφορά την καθημερινότητα και πιο συγκεκριμένα την καθαριότητα στην πόλη της Παιανίας, βάση της εικόνας που παρουσιάζεται αυτή την στιγμή, φαίνεται πως έχει χαθεί.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών: 

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.