Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν δεν σκοράρεις εσύ, σκοράρουν οι άλλοι - Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Α.Ο. Γλυκών Νερών

Αδικείται κατάφορα ο Α.Ο. Γλυκών Νερών από το αποτέλεσμα του προχθεσινούν αγώνα απέναντι στον γηπεδούχο Άρη Βούλας.

Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η ομάδα των Γλυκών Νερών, πλήρωσε την αδυναμία της να σκοράρει.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε αμφίρροπο, με τον Άρη να παίζει μεν δυνατά, αλλά τον Α.Ο. Γλυκών Νερών να διατηρεί την υπεροχή στον αγώνα.

Όμως, στο 45’ οι γηπεδούχοι έφθασαν πιο κοντά στο γκολ με τον Κριλή, που «κόπηκε» (με το πόδι) από την σωστή έξοδο του τερματοφύλακα Αρβανίτη.

Στο β’ μέρος το ματς είχε πιο καλό ρυθμό και ο Άρης Βούλας απείλησε με τους Κριλή, Ντε Σόουζα και Παπαγεωργίου, ενώ η ομάδα των Γλυκών Νερών είχε χαμένο τετ-α-τετ του Λαναρά στο 78', ένα σουτ του Νάνου έφυγε άουτ, κι ένα κτύπημα φάουλ του Βατίστα, απέκρουσε δύσκολα ο Κάρσος.

Στο 91' ο νεαρός Λάσκος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα (για κράτημα φανέλας αντιπάλου, ως τελευταίος παίκτης στην άμυνα) αλλά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν. 

Μετά την εκτέλεση του φάουλ που δεν είχε αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, οι παίκτες του Άρη πραγματοποίησαν αντεπίθεση (93’) και τροφοδότησαν τον Παπαγεωργίου, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή το γκολ της νίκης για τον Άρη Βούλας (1-0).

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του σκόρερ στα κάγκελα του γηπέδου, έφερε την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, ο Άρης Βούλας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (65’ Μήτσιος), Κριλής, Παπαγεωργίου, Σταθάκης (83’ Διγενής), Ντε Σόουζα (57' Γιούνγκ Σονγκ).

Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Β. Καραούλης): Αρβανίτης, Αλεξίου, Πανάγου, Γιαννούλης (85’ Κουφοκώστας), Μιχελής, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βάρδας, Νάνος (90’ Μπουλούμπασης), Δογάνης (46’ Βατίστας), Λαναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.