Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Αδειάζει» την δημοτική αρχή του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος

«Φρένο» στη θριαμβολογία της δημοτικής αρχής, πως με δικές της συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, πρίν από λίγες ημέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για την αποκατάσταση των φθορών που έχουν προκληθεί στα κλειστά βόλεϊ και στίβου στην Παιανία, έβαλε ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, με δηλώσεις του από το Λουτράκι, όπου έλαβε χώρα η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Παναγόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο ΣΕΓΑΣ κινήθηκε ολομόναχος ως προς την εξασφάλιση της παραπάνω χρηματοδότησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε πολλά προβλήματα με τις εγκαταστάσεις. Στάδια με προβλήματα, ακόμη και επικίνδυνα. Κινηθήκαμε μόνοι μας και καταφέραμε να δώσουμε ορισμένες λύσεις. Κινηθήκαμε μόνοι μας για την Παιανία και τον Αγιο Κοσμά, στην Παιανία είμαστε εμείς που εξασφαλίσαμε τα χρήματα, στον Αγιο Κοσμά ξεκινήσαμε αθόρυβα πριν τρία χρόνια την επαφή με την εταιρεία που τελικά ανέλαβε το έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.