Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ξέσπασε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ωρωπό ο Ηλίας Τριανταφύλλου

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο προπονητής του Παμπαιανικού Ηλία Τριανταφύλλου, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τον Ωρωπό:

Ο έμπειρος τεχνικός αντέδρασε πολύ έντονα στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Παμπαιανικού, οι οποίοι του επέρριπταν ευθύνες για την εικόνα της ομάδος στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας παράλληλα την αποπομπή του.

«Αγαπημένοι "φίλαθλοι" του Παμπαιανικού, εσείς που έρχεστε στο γήπεδο για να βρίσετε τούς παίκτες της ομάδας κι εμένα, σας έχω ένα υπέροχο νέο! Από την ομάδα θα φύγω όταν καταλάβω ότι κάνω κακό με την παρουσία μου! Προς το παρόν δεν το έχω καταλάβει αυτό, σε αντίθεση με εσάς που κάνετε πολύ κακό με την παρουσία σας! Μέχρι τότε, δυστυχώς θα με βλέπετε στην άκρη του πάγκου να κοιμάμαι όπως πολύ "εύστοχα" παρατήρησε κάποιος από εσάς σήμερα! Γι αυτό σας συμβουλεύω μέχρι να με διώξουν από την ομάδα, να μην έρχεστε στο γήπεδο! Έτσι ώστε και να μην ενοχλείστε πού με βλέπετε αλλά και να μην ξινίζετε όταν πληρώνετε 5 ευρώ για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα! Εύχομαι σε όλους εσάς που πραγματικά αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα, το νέο της απόλυσής μου να το ακούσετε σύντομα, για να μπορέσετε να απολαύσετε τα παιχνίδια της "αγαπημένης" σας χωρίς τον βραχνά της παρουσίας μου», δήλωσε ο Ηλίας Τριανταφύλλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΣ Ωρωπός, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στην Παιανία επικρατώντας  0-2 του Παμπαιανικού.

Ο Παμπαιανικός μπήκε πολύ επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και υπέρ του τον αέρα στο α' μέρος. Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο πρώτο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Ντέρκα με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Μετά το πρώτο τέταρτο όμως, η ομάδα της Παιανίας, άρχισε να πέφτει σε απόδοση και ο Ωρωπός προσπάθησε να ισορροπήσει και μάλιστα κατάφερε να προηγηθει στι 18' με ωραίο πλασέ του Γιώργου Μπαλόκα. Στο 35' ο Κανάρης έχασε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη, τουλάχιστον στο πρώτο 25λεπτο, οι ασπρόμαυροι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν σε δύο τρεις περιπτώσεις και εν τέλει βρήκαν δεύτερο γκολ στο 62' με κεφαλιά του Παπαγεωργίου, από εκτέλεση φάουλ του Κανάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.